جزیره هنگام : همه چیز درباره دیدنی‌ترین جزیره ایران

ساخت وبلاگ

چگونه به جزیره هنگام برویم؟

جزیره هنگام با فاصله‌ تقریبا 45 دقیقه‌ای از قشم قرار گرفته و به همین دلیل بیشتر مسافرانی که به قشم سفر می‌کنند، بازدید از این جزیره را نیز در برنامه‌ سفر خود قرار می‌دهند. برای رسیدن به هنگام باید به اسکله‌ی کندالو در جزیره قشم بروید و از آن‌جا سوار قایق شوید. این اسکله در فاصله‌ی ده کیلومتری از فرودگاه قشم قرار دارد. همچنین می‌توانید از بندرعباس به قشم بروید و از اسکله‌ی شهید ذاکری با وسیله‌ی نقلیه به اسکله‌ی کندالو بروید و با قایق به هنگام برسید. پیشنهاد می‌کنیم صبح زود حرکت کنید تا بتوانید از قایق سواری در هوای خنک و نسیم صبحگاهی که از سوی خلیج فارس می‌وزد لذت ببرید و زمان کافی برای گشت‌وگذار در جزیره را داشته باشید.


جاهای دیدنی جزیره هنگام

هنگام جزیره‌ای کوچک با جاذبه‌های طبیعی و بکر منحصربه‌فرد است که متشکل از سه روستا با نام‌های روستای هنگام قدیم، روستای هنگام جدید و روستای غیل است.

در گذشته‌های دور این جزیره توسط بومیان ساکن جزیره، هنجام و هنیام و در فارسی باستان هنگاما نامیده می‌شد. جالب است بدانید که در روستای هنگام قدیم هیچ کسی زندگی نمی‌کند و اهالی جزیره در هنگام جدید ساکن هستند.

ساحل جزیره هنگام

ساحل جزیره هنگام

با نشستن بر روی شن‌های ساحل بکر هنگام و تماشای موج‌های آبی درخشان می‌توان برای مدتی هرچند کوتاه از هیاهوی زندگی روزمره دور شد و لحظاتی آرامش‌بخش را سپری کرد. ماسه‌های نقره‌ای رنگ و براق ساحل جزیره هنگام از نوع خود بی‌نظیر هستند و همانند آن‌ها را در هیچ کجای ایران نمی‌توانیم پیدا کنیم.

فیتوپلانکتون‌های جزیره هنگام
فیتوپلانکتون‌های جزیره هنگام

یکی از هیجان‌انگیزترین دیدنی‌های جزیره هنگام، فیتوپلانکتون‌ها هستند که ساحل را شب‌ها همانند آسمانی پر از ستاره روشن می‌کنند. به خاطر وجود فیتوپلانکتون‌هایی که از آب دریا به ساحل می‌آیند، در بخش‌هایی از سال سواحل هنگام با رنگ آبی نورانی می‌شود. این فیتوپلانکتون‌ها با تاریک شدن هوا از خود نوری آبی پراکنده می‌کنند و ساحل را پر از ستاره‌های آبی و درخشان می‌کنند.

دهکده‌ کوچک ماهیگیری هنگام

دهکده‌ کوچک ماهیگیری هنگام

دهکده‌ کوچک ماهیگیری که مشرف به ساحل اصلی جزیره است، با میز و صندلی‌هایی ساده اما صمیمی محلی عالی برای صرف غذاهای تازه‌ دریایی است. این غذاها با ادویه‌های محلی به سبک بومیان منطقه پخته می‌شوند و یکی از جاذبه‌های خاص به ویژه برای گردشگرانی که علاقه‌مند به آشنایی با غذاهای بومی هستند محسوب می‌شود. سمبوسه‌های میگو، دوپیازه میگو، ماهی‌های خوشمزه و انواع غذاهای دریایی که با ادویه‌های خوش‌عطر بومی پخته می‌شوند، می‌توانند وعده‌ی غذایی لذیذ و عالی برای مسافران باشند.

برای رسیدن به دهکده‌ ماهیگیری می‌توانید از روستای شیب‌دراز سوار قایق شوید و از مسیر دریایی به آن‌جا برسید. پیشنهاد می‌کنیم حتما غذا گردی در بین اهالی بومی هنگام را تجربه کنید. تماشای روش پخت غذاهای دریایی جزیره قشم که توسط بومیان پخته می‌شوند واقعا لذتبخش است.

ایران گرد ...
ما را در سایت ایران گرد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : hsi irangard بازدید : 183 تاريخ : يکشنبه 12 ارديبهشت 1400 ساعت: 21:15